12 Aralık 2018 Çarşamba

Yeni yıl 'armağan' olsun

2018'e veda etmek için geri sayım yaptığımız şu günlerde, herkesi bir hediye telaşı sardı. Kriterler belli; bütçeyi aşmamalı, kaliteli olmalı ve tabii ki verilen kişiyi mutlu etmeli.


En ucuz yılbaşı hediyesi nasıl alınır,
erkeklere ne, kadınlara ne hediye alınır, en şık hediye alternatifi hangisi olur... Soru listesi uzaaar gider. Haliyle modern çağın koşuşturması ve iş hayatının keşmekeşi içinde mağaza mağaza dolaşmak pek mümkün olmuyor. Zaten gerek de yok. Çünkü biz sizin için her yeri aradık taradık, en güzel hediye alternatiflerini belirledik. Üstelik bu hediyeleri almak için yerinizden kalkmanıza bile gerek yok. Mutluluk Destinasyonu'nun hediye rotasını takip edin yeter:



1-) KIRMIZI ÇAMAŞIR
Yılbaşının en klasik ve en vazgeçilmez hediyelerinden biridir kırmızı çamaşır. Tek başına yüz güldürecek bir seçenek sayılmasa da, mutlaka alınan ana hediyenin yanına eklenmesi gerekir. Kalite-fiyat endeksine bakarak, en iyi alternatifi Boyner'de bulduk. Fiyatı 9.99 TL. Satın almak isterseniz, bu linki tıklayabilirsiniz.




2-) KIRMIZI BOXER
Yılbaşında kadınlar için kırmızı çamaşır gelenek olur da, erkekler için olmaz mı hiç! Erkek çamaşırları kadın çamaşırlarına göre biraz daha pahalı. Ama yılbaşı ruhuna uygun hem de bütçeyi sarsamayacak modelleri yine Boyner'den 16 TL'ye almak mümkün. Satın almak isterseniz burada bulabilirsiniz.


3-) ELDİVEN
Hem kadınlar hem de erkekler için oldukça şık ve kullanışlı hediye seçeneklerinden biri de eldiven. Kışın bastırması ve yılbaşının yaklaşmasıyla pek çok modeli bir hayli pahalı. Mudo'daki fiyatlar (49.99 TL) diğer markalara nazaran biraz daha uygun. Üstelik internetten alırsanız kargo bedava. Eğer bu eldiveni almak isterseniz, şuradan ulaşabilirsiniz.




4-) MUTFAK ÖNLÜĞÜ
Başlığı okuyunca çok basit bir hediye gibi düşünebilirsiniz. Tabii bu mutfak önlüklerinin her birinin giyilebilir bir tablo olduğunu bilmiyorsanız. İlginç hediye alternatifleri ile bilinen Company'nin; her biri ayrı bir şaheser olan mutfak önlüklerinin fiyatı 26.91 TL. Biz buraya bir tanesini koyuyoruz; ama siz diğerlerini de incelemeyi ihmal etmeyin.






5-) AYAKKABI
En uzun soluklu, alması en zor; ama en mutlu edecek hediye alternatiflerinden biri ayakkabı. Baştan söyleyelim; kadınlara hediye olarak ayakkabı almak çok riskli. Zira beğenmeme ya da daha önceden sahip olma ihtimalleri çok yüksek. Erkekler için hem spor hem şık, dolayısıyla hem spor hem de klasik takımlarla giyilebilecek bir ayakkabı seçmek önemli. Derimod yılbaşı indiriminde, bu ayakkabının fiyatını 99.99 TL'ye kadar indirmiş. Satın almak isterseniz, size, şöyle yardımcı olalım.



6-) SİYAH ELBİSE
Her kadının dolabında olması gereken parçalardan biridir siyah elbise. Deyim yerindeyse hayat kurtarır. Bu nedenle siyah düz bir elbise aldığınız hiçbir kadın, hediyesine itiraz etmeyecektir. Bu arada, biz sizler için en ucuz ve şık siyah elbiseyi de bulduk. Boyner'de, 28 TL'ye satılıyor. Almak isterseniz siteyi buraya iliştiriyoruz. Bu arada Boyner'de 250 TL'lik alışveriş yaparsanız, YILBASI250 kodunu kullanarak, 40 TL indirim de kazanabilirsiniz. 





7-) BEYAZ GÖMLEK
Kadınlar için siyah elbise ne ise, erkekler için de beyaz gömlek o. En risksiz ve kullanışlı hediye alternatifi desek abartmış olmayız. Biz yine sizler için aradık, taradık en kaliteli ve ucuz olanını bulduk. Fabrika markasının beyaz gömleğini 89.99 TL'ye almak isterseniz, tıklayın.





8-) HEDİYE KUTUSU
Özellikle iş yerlerinde yapılan çekilişlerde ya da çok samimi olunmayan bir kişiye alınabilecek en iyi hediye seçeneklerden biri. Hediye kutusunun içinde, bir ajanda, bir kupa, mumluk, French Press, yılbaşı süsleri ve kupa bardak bulunuyor. Tabii isterseniz bu kutuyu kendinize göre de dizayn edebilirsiniz. Detaylı incelemek için zevkinize göre alternatifler burada.




9-) KOLYE
Hangi kadın mücevhere 'hayır' diyebilmiş ki! 2018 yılının sonlarına doğru tezgahlarda yerini alan ama yeni yeni moda olan kanatlı kolyeler, yılbaşı gecesine damga vuracak gibi. Swaroski taşlarla süslü kolyenin içine isim, tarih vb. yazdırma imkanı da var. Fiyatı 89.90 TL olan 925 ayar gümüş bu kolyeyi almak, sevgilinizin de aklını başından almak için bakınız.



10-) TEK TAŞ
Ne modası geçer, ne değeri düşer... Tek taş pırlanta her zaman hediyelerin kraliçesidir. Ancak malum ekonomik kriz var. Ama neyse ki Blue Diamond inanılmaz bir indirime gitmiş. Bu tek taşın fiyatı sadece 762 TL. Bu indirimi kaçırmak istemezseniz, alyans dünyasına bir göz gezdirin deriz.




11-) SAAT
Hem erkeklere hem de kadınlara kolaylıkla alınacak bir hediye türü olsa da, biz hakkımızı erkeklerden yana kullandık. Zira kadınlara yönelik çok daha fazla hediye seçeneği var. Escape'in su geçirmez saatleri de indirime giren ürünler arasında. 494 TL'lik fiyatı kaçırmak istemezseniz, siteyi ziyaret edebilirsiniz.


12-) PARFÜM
Unisex hediye seçeneklerinden biri de parfüm. Mis gibi kokular saçan hediye paketi dahi gayet cezbedici olabilir. Tam da bundan yola çıkarak tüm ünlü markalara göz attık sizin için. Şimdilik en uygun fiyat DKNY'de görünüyor. İkili parfüm seti 143 TLDetayları incelemek için buraya link bırakıyoruz.


13-) SWEATSHIRT
Tasarım konusunda bir dünya markası halina gelen Kaft, yeni erkek kreasyonu ile yine dikkatimizi çekmeyi başardı. Üstelik 2019 model bu sweatshirtlerin fiyatını da 119 TL'ye düşürdüler. Biz sadece birinin paylaşıyoruz sizlerle, ancak diğer modelleri de incelemeyi unutmayın.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Çengelköy: Boğaz'ın kenarında asırlık bir çınar

Boğaziçi’nin esintileri, yalıların alt katına, cumbalı üst katlara misafir oluyor. Bahçesi “deniz” olan Muazzez Hanım Yalısı, Server Bey Ya...